Werving & Selectie.

Wink Development Group is door jaren lange ervaring de partner voor u. Wij beschikken over het netwerk, de marktkennis en de overtuigingskracht om de “ruwe diamant” te vinden, die anders wellicht onopgemerkt was gebleven. Voordat we starten vinden we het noodzakelijk uw bedrijf te leren kennen voor wat betreft sfeer en samenstelling van het personeel. Dit doen we om een succesvolle kandidaat in het juiste bedrijf te kunnen plaatsen. Het functieprofiel wordt gezamenlijk opgesteld, zodat we de juiste kandidaat kunnen vinden.

Het proces.

1

Intake

2

Werving

3

Voorstellen selectie

4

Nazorg

Luuk Wink.

Vanuit jaren ervaring ben ik continu bezig met het ontwikkelen van mensen en deze op de juiste plaats, de juiste manier en persoonlijk te stimuleren.

0610745172
luuk@winkdevelopmentgroup.nl

Roel Wink.

Door jarenlange omgang met bedrijven en mensen ben ik in staat de juiste diamant te vinden voor uw bedrijf.

0630223925
roel@winkdevelopmentgroup.nl

Neem contact met mij op


  [cf7sr-simple-recaptcha]

  Kernwaarden Wink Development Group

  Persoonlijk

  Ons vak is mensenwerk. Wij begeleiden dan ook de persoonlijke groei van mensen. Deze groei kan bedrijfsmatig worden ingezet. Immers een bedrijfsdoelstelling wordt behaald met mensen. Daarom ligt onze focus ook altijd op personen.

  Effectief

  De aanpak heeft bewezen effect in de praktijk. Zoals onze deelnemers zeggen; ‘’Het is niet te veel droge en theoretische stof, maar direct toepasbaar’’. Dit resulteert in blijvende verandering die wenselijk is om de resultaten te behalen.

  Doelmatig

  We werken altijd naar een vooraf bepaald doel. Dit zorgt voor een duidelijke focus en zo weten we na afloop altijd dat het doel behaald is. Een traject of een training starten zonder een doel is zinloos tijd verspelen. Met een doel de ontwikkeling die nodig is in gang te zetten, betekend doelmatig handelen. Deze drie kernwaarden maken dat we als Wink Development Group kunnen achter Meetbaar Effectief kunnen staan!

  Waar ligt de behoefte van uw bedrijf?


  Neem vrijblijvend contact op