Training.

Wink Development Group is door jaren lange ervaring de partner voor u. Wilt u ook een training die Meetbaar Effectief is? Onze ervaren trainers zijn er om u de handvatten aan te reiken zodat u daadwerkelijk verschil bemerkt na een training. U zult op eerlijke en soms ook confronterende manier gespiegeld worden met als uitgangspunt meer zelfkennis te vergaren en zo verandering te kunnen bewerkstelligen. Een training op maat of een open training? Beide zijn bij ons mogelijk aan de hand van uw organisatiedoelstellingen.

Verkooptraining

Verkoopvaardigheden the Master

Leidinggeven

Leidinggeven the Master

Sollicitatietraining

Projectmanagement

Klantgericht verkopen

Time en Jobmanagement

Communicatietraining

Train de trainer

Kernwaarden Wink Development Group

Persoonlijk

Ons vak is mensenwerk. Wij begeleiden dan ook de persoonlijke groei van mensen. Deze groei kan bedrijfsmatig worden ingezet. Immers een bedrijfsdoelstelling wordt behaald met mensen. Daarom ligt onze focus ook altijd op personen.

Effectief

De aanpak heeft bewezen effect in de praktijk. Zoals onze deelnemers zeggen; ‘’Het is niet te veel droge en theoretische stof, maar direct toepasbaar’’. Dit resulteert in blijvende verandering die wenselijk is om de resultaten te behalen.

Doelmatig

We werken altijd naar een vooraf bepaald doel. Dit zorgt voor een duidelijke focus en zo weten we na afloop altijd dat het doel behaald is. Een traject of een training starten zonder een doel is zinloos tijd verspelen. Met een doel de ontwikkeling die nodig is in gang te zetten, betekend doelmatig handelen. Deze drie kernwaarden maken dat we als Wink Development Group kunnen achter Meetbaar Effectief kunnen staan!

Waar ligt de behoefte van uw bedrijf?


Neem vrijblijvend contact op