Inschrijven!.

Jezelf ontwikkelen doe je niet zomaar en gaat niet vanzelf. Mensen naar een hoger niveau brengen is maatwerk. Wink Development Group is de specialist op gebied van ontwikkeling. Ben jij benieuwd waar jouw ruimte ligt om te groeien? Schrijf je in voor een training en kies voor ontwikkeling! .

   

  Kernwaarden Wink Development Group

  Persoonlijk

  Ons vak is mensenwerk. Wij begeleiden dan ook de persoonlijke groei van mensen. Deze groei kan bedrijfsmatig worden ingezet. Immers een bedrijfsdoelstelling wordt behaald met mensen. Daarom ligt onze focus ook altijd op personen.

  Effectief

  De aanpak heeft bewezen effect in de praktijk. Zoals onze deelnemers zeggen; ‘’Het is niet te veel droge en theoretische stof, maar direct toepasbaar’’. Dit resulteert in blijvende verandering die wenselijk is om de resultaten te behalen.

  Doelmatig

  We werken altijd naar een vooraf bepaald doel. Dit zorgt voor een duidelijke focus en zo weten we na afloop altijd dat het doel behaald is. Een traject of een training starten zonder een doel is zinloos tijd verspelen. Met een doel de ontwikkeling die nodig is in gang te zetten, betekend doelmatig handelen. Deze drie kernwaarden maken dat we als Wink Development Group kunnen achter Meetbaar Effectief kunnen staan!


  X
  X